Køkkener

Freddy’s Byggemontering har blandt andet specialiseret sig i køkkener. Som alsidig og kompetent tømrer- og monteringsfirma tilbyder vi både en effektiv og solid service, og som kunde kan du trygt overlade din opgave til os. Vi går nemlig hverken på kompromis med kvaliteten eller servicen, når vi tilgår en opgave.

Alsidige og flotte køkkenløsninger​

Med udgangspunkt i et robust og professionelt samarbejde med køkkenleverandører som HTH og Kvik leverer vi flotte og funktionelle køkkenløsninger.

Vi kan udføre alt lige fra mindre istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet, og vi sikrer dig elegante løsninger med mange anvendelsesmuligheder.

Det personlige køkken​

Det er vigtigt med råderum i et køkken, hvilket kan være udfordrende, når pladsen er minimal. Dertil udgør køkkenet ofte hjemmets navle, da de både fungerer som familiens mødested morgen, middag og aften. Vi bruger med andre ord utrolig meget tid i køkkenet.

Det skal altså gerne udstråle både funktionalitet, elegance og hjemlig hygge.

Vi rådgiver i denne forbindelse gerne til den mest optimale løsning, hvor du kan få mest muligt ud af dit køkken, så det passer til boligens udtryk og dine behov.

Kontakt os​

Har du brug for yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din køkkenløsning? Kontakt os allerede i dag på telefon 40 16 20 28 eller mail freddy-thomsen@hotmail.com.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave kan du også benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar så hurtigt som muligt.​

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg