Facadebeklædning

Ny facadebeklædning er med til at skabe liv til dit hus eller arbejdsplads. Hos Freddys Byggemontering kan vi udføre beklædning af ethvert byggeri – både når det gælder nybyggeri og renovering.

Beklædning med lavt vedligeholdelsesbehov​

Vi beklæder naturligvis i de bedste materialer på markedet og har en fast og kvalitetsbevidst leverandør hos Ivarsson, hvor vi anvender det populære materiale ivarplank. Vi kan i denne forbindelse udføre beklædning i eksempelvis lærk, fyr og eternit, som netop er kendte for den solide holdbarhed. Med beklædning fra Freddys Byggemontering sikrer du dig altså et minimalt vedligeholdelsesbehov af eksempelvis beklædning af tagrender.

​Den flotte løsning​

Med de mange muligheder for udvendig beklædning, har du også mange muligheder for at sætte dit eget præg på byggeprojektet. Du kan således både lade kreativiteten få frit løb og personligheden skinne igennem. Vi står altid klar til at tilbyde dig den hjælp og rådgivning, du har behov for. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov skaber vi et æstetisk look til din bolig.

Vil du vide mere?

​Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det drejer sig om facadebeklædning? I så fald bør du kontakte os i dag. Vi er beliggende i Augustenborg og servicerer hele området: Als, Nordborg, Gråsten, Aabenraa, Augustenborg & Sønderborg. Vi ser frem til at skabe den bedst mulige løsning for dig, så du kan nyde din bolig fuldt ud.

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg