Tagrenovering udføres af professionelle

Trænger taget til en kærlig hånd, eller skal du have lagt helt nyt tag? Så kan du med fordel overlade tagrenoveringen til Freddy’s Byggemontering. Rustet med mange års erfaring og i besiddelse af stor know-how inden for tømrerfaget, står vi klar til at tage hånd om enhver tagopgave.

Vi er holder til i Augustenborg og kører i hele området i og omkring Als, Aabenraa og Sønderborg.

Tagrenovering med fokus på kvalitet og service

Vi lægger vægt på, at vores kunder får nøjagtigt den løsning, der matcher deres behov og ønsker. Derfor sørger vi altid for at have en god og tæt dialog med kunden – både før, under og efter arbejdet om tagrenovering og lægning af nyt tag. Dette resulterer i en kundeorienteret rådgivning, hvor fokus er på kvalitet og service, hvilket netop er nogle af vores kerneværdier.

Som et af husets vigtigste værn mod vejr og vind er det vigtigt med ordentlig vedligeholdelse samt udskiftning af taget, så man netop undgår skader og utætheder.

​Når vi skal udføre tagrenovereing, arbejder vi udelukkende med kvalitetsmaterialer og har i denne forbindelse både stor erfaring med glaserede taglsten fra Nibra og de solide fibercementprodukter fra Ivarsson.

Kontakt os​ for yderligere information

Kunne du tænke dig mere viden om de forskellige løsninger ved den specifikke opgave, eller ønsker du en uforpligtende pris på tagrenovering?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 16 20 28, e-mail freddy-thomsen@hotmail.com eller via vores kontaktformular.​

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg