Profil​

Hos Freddy’s Byggemontering er kunden sammen med kvaliteten af vores arbejde af absolut førsteprioritet. Vi arbejder med andre ord for, at vores kunder får de bedst mulige løsninger, som passer til både de gældende behov og ønsker.

Kunden i centrum​

Uanset hvilken opgave der er tale om, kan du altså trygt lade os stå for din opgave.

Vi udfører alt lige fra forsikringsopgaver, tagarbejde, køkkener, nybyg og tilbyg og leverer pålideligt tømrerarbejde, der tager udgangspunkt i de gode gamle håndværkstraditioner. Kombineret med den nyeste viden inden for feltet, giver dette løsninger af høj kvalitet og lang holdbarhed.

Vi går endvidere højt op i vores rådgivning af vores kunder. Vi ønsker at være et firma, som er der for kunden. Derfor anbefaler vi altid, at du får en professionel vurdering af opgaven, hvorefter vi gerne kommer med vores bud på, hvilken løsning der er bedst – både rent funktionelt og rentabelt.​

Faste samarbejdspartnere​

Ved større entrepriser har vi et fast samarbejde med andre tømrerfirmaer. Ligeledes har vi mange gode samarbejdspartnere inden for andre fagentrepriser. Vi kan således sørge for den totale byggeopgave, hvor også malere, VVS’ere og murere er med inde over projektet.

Alle vores samarbejdspartnere arbejder ud fra de samme gode værdier omhandlende kvalitet og service, hvorfor vi naturligvis kan stå inde for det samlede arbejde.

Kontakt Freddy’s Byggemontering​

Vi sikrer kvaliteten i arbejde, og hvis der mod forventning skulle opstå fejl undervejs i processen, retter vi naturligvis op på disse, så du får et resultat, som du kan få glæde af i årene fremover.

Ønsker du yderligere information eller måske et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 16 20 28 eller mail freddy-thomsen@hotmail.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar.

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg