Montering af vinduer og døre med stor faglighed

Hos Freddy’s Byggemontering besidder vi en høj faglig viden og kunnen inden for enhver form for reparation, vedligeholdelse, udskiftning og montering af vinduer og døre i og omkring Als, Aabenraa og Sønderborg.

Vi stiller gerne vores erfaring og faglighed til rådighed, hvor vi, som tømrer, rådgiver vores kunder om den enkelte løsning allerede før arbejdet påbegyndes.

Hjælp til montering af vinduer og døre

Har du derfor allerede en idé, og ønsker du vores professionelle inputs, sørger vi for, gennem en grundig dialog, at afdække dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige løsning til montering af døre og vinduer.

Det er i denne forbindelse vigtigt at have resten af boligens udtryk for øje, så du får en æstetisk flot løsning, der matcher husets nuværende arkitektur og samtidigt giver afkast i økonomiske og miljømæssige fordele grundet energioptimering.​

Med en montering af vinduer og døre fra os er du dermed sikret fornuftige, flotte og miljørigtige løsninger, som lever op til dine krav og forventninger.

Kontakt os i dag og hør mere​ om udskiftning af vinduer

Vi samarbejder blandt andet med KBK, som leverer kvalitetsprodukter til montering af vinduer og døre. Læs mere om KBK her.

Søger du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 16 20 28, e-mail freddy-thomsen@hotmail.com eller via vores kontaktformular. Vi står også gerne klar med en uforpligtende pris. 

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg