Efterisolering kan spare dig penge

Ønsker du et godt indeklima med en passende temperatur uden træk eller fugt? Eller måske du stræber efter at reducere varmeregningen? I så fald er det vigtigt at sikre, at isoleringen er i orden. 

Det kan spare dig mange penge, hvis din hulmursisolering er på plads – og din investering i isoleringen eller efterisoleringen af dit hus eller arbejdsplads er hurtigt tjent hjem igen. Vi er beliggende i Augustenborg og servicerer hele området i og omkring Als, Aabenraa og Sønderborg.

Specialister i efterisolering

​Som tømrer er vi specialister i hulmursisolering og efterisolering. Vi sørger for bedre indeklima og en reducering af energiregningen.

For at du opnår den bedste efterisolering, er vi altid behjælpelige med råd og vejledning, der hjælper dig til den rigtige løsning. Vi udfører efterisolering til både private og erhvervskunder.​

Udover efterisolering tilbyder vi også:

  • Papirisolering
  • Loftisolering
  • ​Etageisolering
  • ​Isolering af krybekælder
  • ​Facadeisolering
  • hulmursisolering
  • ​Termografering

​​Vi er i stand til at løse mange forskellige typer af opgaver. Ingen arbejdsopgaver er hverken for små eller store. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer, at isoleringen og energirenoveringen foregår af højeste kvalitet, så du bliver fuldt ud tilfreds med det færdige resultat.

Kontakt os gerne i dag

​Søger du en professionel samarbejdspartner til en efterisolering eller energirenovering af din bolig eller bygning, er vi det rigtige valg. Og som samarbejdspartner med Vendigo tilbyder vi nem, hurtig og innovativ finansieringsmulighed.

Kontakt os på telefon 40 16 20 28 eller send os en besked på e-mail freddy-thomsen@hotmail.com og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Følg os på Facebook​

Telefon: 40 16 20 28    //        E-Mail: freddy-thomsen@hotmail.com      //      CVR: 13581479      //      Adresse: Landevejen 7, 6440 Augustenborg